Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności / Faculty of Biotechnology and Food Sciences / W5
Stały URI zbioruhttp://hdl.handle.net/11652/5
Przeglądaj
3 wyniki
Wyniki wyszukiwania
Pozycja Składniki lotne olejków eterycznych i hydrolatów z wybranych roślin(Institute of General Food Chemistry. Faculty of Biotechnology and Food Sciences., 2012) Maciąg, Agnieszka; Kalemba, DanutaPozycja Ekstrakty szałwii lekarskiej – bogate źródło witaminy E(Institute of General Food Chemistry. Faculty of Biotechnology and Food Sciences., 2015) Bonikowski, Radosław; Wajs-Bonikowska, Anna; Maciąg, Agnieszka; Sikora, Magdalena; Stobiecka, Agnieszka; Dobrzyńska-Inger, Agnieszka; Kostrzewa, Dorota; Rój, Edward; Kula, JózefPozycja Essential oil composition and plant-insect relations in scots pine (Pinus sylvestris L.)(Lodz University of Technology. Press, 2007) Maciąg, Agnieszka; Milaković, Dragana; Christensen, Henriette H.; Antolović, Vlatka; Kalemba, DanutaA review of methods of isolation, chemical composition and biological activity of essential oil of different organs of Scots pine (Pinus sylvestris) was presented. The data on relation between herbivorous insects and plant were also reviewed.