root.skip-to-content
Zbiory i kolekcje
Wszystko na DSpace
Statystyki
English
Polski
Zaloguj
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła?
Strona główna
Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności / Faculty of Biotechnology and Food Sciences / W5
Książki, monografie, podręczniki, rozdziały (WBiNoŻ)
Książki, monografie, podręczniki, rozdziały (WBiNoŻ)
Stały URI dla kolekcji
http://hdl.handle.net/11652/148
Przeglądaj
Szukaj
wg daty wydania
wg autorów
wg tytułu
wg tematu
Szukaj
wg daty wydania
wg autorów
wg tytułu
wg tematu
2 wyniki
Wróć do wyników wyszukiwania
Filtry
Autor
search.filters.author.Krala, Lucjan
1
search.filters.author.Kijowski, Jacek
Temat
search.filters.subject.przetwory drobiowe
2
search.filters.subject.poultry products
1
search.filters.subject.chłodnicze przechowywanie mięsa
1
search.filters.subject.cold storage of meat
1
search.filters.subject.dezynfekcja opakowań
Pokaż więcej
Wyszukaj temat
Zastosuj
Data
Start
Koniec
Zastosuj
2004
2
Ma przypisane pliki
2
Tak
Resetuj filtry
Ustawienia
Sortuj według
Data dostępu malejąco
Najbardziej trafne
Tytułami rosnąco
Data wydania malejąco
Wyników na stronie
1
5
10
20
40
60
80
100
Wyszukaj
Autorsearch.filters.applied.operator.equals: search.filters.author.Krala, Lucjan
×
Tematsearch.filters.applied.operator.equals: search.filters.subject.przetwory drobiowe
×
Narzędzia wyszukiwania
collection.search.results.head
Teraz wyświetlane
1 - 2 z 2
Pozycja
Przechowalnictwo mięsa i przetworów drobiowych
(
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, Warszawa
,
2004
)
Krala, Lucjan
;
Kijowski, Jacek
Pokaż więcej
Pozycja
Pakowanie mięsa i przetworów drobiowych
(
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, Warszawa
,
2004
)
Krala, Lucjan
Pokaż więcej