root.skip-to-content
Zbiory i kolekcje
Wszystko na DSpace
Statystyki
English
Polski
Zaloguj
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła?
Strona główna
Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności / Faculty of Biotechnology and Food Sciences / W5
Książki, monografie, podręczniki, rozdziały (WBiNoŻ)
Przeglądaj wg tematów
Książki, monografie, podręczniki, rozdziały (WBiNoŻ)
Stały URI dla kolekcji
http://hdl.handle.net/11652/148
Przeglądaj
Szukaj
wg daty wydania
wg autorów
wg tytułu
wg tematu
Szukaj
wg daty wydania
wg autorów
wg tytułu
wg tematu
Zastosuj
Wpisz kilka pierwszych liter i kliknij przycisk przeglądania
Wszystkie wyniki wyszukiwania
Teraz wyświetlane
1 - 1 z 1
Wyników na stronę
1
5
10
20
40
60
80
100
Opcje sortowania
Rosnąco
Malejąco
Pozycja
Pakowanie mięsa i przetworów drobiowych
(
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, Warszawa
,
2004
)
Krala, Lucjan
Pokaż więcej