Show simple item record

dc.contributor.authorKordialik-Bogacka, Edyta
dc.date.accessioned2021-07-22T06:52:55Z
dc.date.available2021-07-22T06:52:55Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.citationŻycie Uczelni : biuletyn informacyjny Politechniki Łódzkiej nr 156, s. 36-37 (2021)
dc.identifier.issn1425-4344
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11652/3948
dc.descriptionArtykuł zamieszczony jest w : Życie Uczelni : biuletyn informacyjny Politechniki Łódzkiej, nr 156, Czerwiec 2021pl_PL
dc.description.abstractPolitechnika Łódzka jest partnerem projektu, którego celem jest wdrożenie innowacyjnej technologii produkcji kombuchy. Jest to napój o ciekawych walorach smakowych i działaniu prozdrowotnym. Liderem projektu jest Fabryka Lemoniad FL Grupa Sp. z o o. W Politechnice Łódzkiej badania prowadzone są na Wydziale Biotechnologii i Nauk o Żywności. Kieruje nimi dr hab. inż. Edyta Kordialik-Bogacka, prof. PŁ z Instytutu Technologii Fermentacji i Mikrobiologii, która pisze o celach prac i prowadzonych działaniach.pl_PL
dc.language.isoplpl_PL
dc.publisherWydawnictwo Politechniki Łódzkiejpl_PL
dc.publisherLodz University of Technology Pressen_EN
dc.subjectkombuchapl_PL
dc.subjectkombucha - wlaściwości zdrowotnepl_PL
dc.subjectkombucha - technologia produkcjipl_PL
dc.subjectkombuchaen_EN
dc.subjectkombucha - health propertiesen_EN
dc.subjectkombucha - production technologyen_EN
dc.titleNapój z herbacianego grzybkapl_PL
dc.typeArtykułpl_PL
dc.typeArticleen_EN


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record