• polski
    • English
Lodz University of Technology Repository
TUL Repository
  • English 
    • polski
    • English
  • Login
View Item 
  •   Home
  • Ogólnouczelniane jednostki organizacyjne i inne PŁ / Other TUL Units
  • Działalność promocyjna i informacyjna PŁ
  • Życie Uczelni : biuletyn informacyjny Politechniki Łódzkiej
  • 2021
  • View Item
  •   Home
  • Ogólnouczelniane jednostki organizacyjne i inne PŁ / Other TUL Units
  • Działalność promocyjna i informacyjna PŁ
  • Życie Uczelni : biuletyn informacyjny Politechniki Łódzkiej
  • 2021
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Napój z herbacianego grzybka

Thumbnail
View/Open
27_Napoj_herb_Kordialik-Bogacka_WBiNoZ_ZU_156_2021.pdf (89.08Kb)
Date
2021
Author
Kordialik-Bogacka, Edyta
Metadata
Show full item record
Abstract
Politechnika Łódzka jest partnerem projektu, którego celem jest wdrożenie innowacyjnej technologii produkcji kombuchy. Jest to napój o ciekawych walorach smakowych i działaniu prozdrowotnym. Liderem projektu jest Fabryka Lemoniad FL Grupa Sp. z o o. W Politechnice Łódzkiej badania prowadzone są na Wydziale Biotechnologii i Nauk o Żywności. Kieruje nimi dr hab. inż. Edyta Kordialik-Bogacka, prof. PŁ z Instytutu Technologii Fermentacji i Mikrobiologii, która pisze o celach prac i prowadzonych działaniach.
URI
http://hdl.handle.net/11652/3948
Collections
  • 2021 [185]
  • Artykuły (WBiNoŻ) [169]

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV