Inne (WBiNoŻ)

Stały URI dla kolekcjihttp://hdl.handle.net/11652/150

Przeglądaj

collection.search.results.head

Teraz wyświetlane 1 - 3 z 3
  • Pozycja
    Transformacje wybranych izolatów roślinnych w związki aktywne biologicznie
    (Institute of General Food Chemistry. Faculty of Biotechnology and Food Sciences., 2012) Kula, Józef; Bonikowski, Radosław; Quang, Thuat Bui; Sikora, Magdalena; Staniszewska, Marta; Śmigielski, Krzysztof; Ciołak, Kornelia; Jabłońska, Aneta; Krakowiak, Arkadiusz
  • Pozycja
    Ekstrakty szałwii lekarskiej – bogate źródło witaminy E
    (Institute of General Food Chemistry. Faculty of Biotechnology and Food Sciences., 2015) Bonikowski, Radosław; Wajs-Bonikowska, Anna; Maciąg, Agnieszka; Sikora, Magdalena; Stobiecka, Agnieszka; Dobrzyńska-Inger, Agnieszka; Kostrzewa, Dorota; Rój, Edward; Kula, Józef
  • Pozycja
    Pomidor zwyczajny – tajemnica smaku
    (Institute of General Food Chemistry. Faculty of Biotechnology and Food Sciences., 2015) Bonikowski, Radosław; Kałużna-Czaplińska, Joanna; Szymczak, Kamil