Inne (WBiNoŻ)
Stały URI dla kolekcjihttp://hdl.handle.net/11652/150
Przeglądaj
Pozycja Rozwój gospodarki opartej na wiedzy – źródła finansowania postępu technologicznego i innowacyjnego przedsiębiorstw(Institute of General Food Chemistry. Faculty of Biotechnology and Food Sciences., 2007) Wojtczak, MaciejPozycja Wpływ metody wydzielania związków lotnych na efektywność ich oznaczania w surowcu roślinnym(Institute of General Food Chemistry. Faculty of Biotechnology and Food Sciences., 2007) Wajs, Anna; Kalemba, DanutaPozycja Substancje zapachowe i kosmetyczne biogenerowane w skali przemysłowej(Institute of General Food Chemistry. Faculty of Biotechnology and Food Sciences., 2007) Kula, Józef; Sikora, MagdalenaPozycja Synteza i właściwości zapachowe tlenowych pochodnych1,5,5-trimetylocykloheksenu(Institute of General Food Chemistry. Faculty of Biotechnology and Food Sciences., 2007) Wińska, Katarzyna; Gibka, Julia; Sikora, Małgorzata; Kula, Józef; Wawrzeńczyk, CzesławPozycja Lotne pochodne furanu(Institute of General Food Chemistry. Faculty of Biotechnology and Food Sciences., 2007) Balawejder, Maciej; Kula, JózefPozycja Mikroenkapsulacja olejków eterycznych w warunkach suszenia rozpryskowego(Institute of General Food Chemistry. Faculty of Biotechnology and Food Sciences., 2007) Adamiec, Janusz; Kalemba, DanutaPozycja Synteza nienasyconych alkoholi, potencjalnych związków zapachowych, w reakcji przeniesienia wodoru do α,β-nienasyconych związków karbonylowych(Institute of General Food Chemistry. Faculty of Biotechnology and Food Sciences., 2007) Gliński, Marek; Ulkowska, Urszula; Gibka, JuliaPozycja Analiza chromatograficzna i izolacja składników olejków eterycznych z liści i drewna Calocedrus decurrens (Torr.) Florin(Institute of General Food Chemistry. Faculty of Biotechnology and Food Sciences., 2007) Włodarczyk, Maciej; Kalemba, Danuta; Szumny, Antoni; Cisowski, WojciechPozycja Transformacje wybranych izolatów roślinnych w związki aktywne biologicznie(Institute of General Food Chemistry. Faculty of Biotechnology and Food Sciences., 2012) Kula, Józef; Bonikowski, Radosław; Quang, Thuat Bui; Sikora, Magdalena; Staniszewska, Marta; Śmigielski, Krzysztof; Ciołak, Kornelia; Jabłońska, Aneta; Krakowiak, ArkadiuszPozycja Olejki eteryczne w konserwacji żywności(Institute of General Food Chemistry. Faculty of Biotechnology and Food Sciences., 2012) Kunicka-Styczyńska, AlinaPozycja Aktywność wybranych olejków eterycznych wobec mikrobiota skóry(Institute of General Food Chemistry. Faculty of Biotechnology and Food Sciences., 2012) Maroszyńska, Marta; Kunicka-Styczyńska, Alina; Tyfa, AgnieszkaPozycja Olejek eteryczny z nasion marchwi zwyczajnej (Daucus carota)(Institute of General Food Chemistry. Faculty of Biotechnology and Food Sciences., 2012) Majewska, Małgorzata; Śmigielski, Krzysztof; Szczęsna-Antczak, MirosławaPozycja Kultury in vitro Agastache rugosa – modelowy układ do badania biosyntezy lotnych metabolitów wtórnych(Institute of General Food Chemistry. Faculty of Biotechnology and Food Sciences., 2012) Zielińska, Sylwia; Jamiołkowska, Weronika; Kalemba, Danuta; Dąbrowska, Mariola; Matkowski, AdamPozycja Składniki lotne olejków eterycznych i hydrolatów z wybranych roślin(Institute of General Food Chemistry. Faculty of Biotechnology and Food Sciences., 2012) Maciąg, Agnieszka; Kalemba, DanutaPozycja Składniki lotne w wybranych gatunkach z rodzaju Cirsium (ostrożeń)(Institute of General Food Chemistry. Faculty of Biotechnology and Food Sciences., 2012) Nazaruk, Jolanta; Kalemba, DanutaPozycja Olejek eteryczny z rumianu rzymskiego (Chamaemelum nobile L.) formy pełnej i pustej(Institute of General Food Chemistry. Faculty of Biotechnology and Food Sciences., 2012) Majecka, Marta; Woźniak, Marta; Kalemba, DanutaPozycja Ontogenetyczna zmienność składu olejków eterycznych koreańskiej rośliny leczniczej Agastache rugosa(Institute of General Food Chemistry. Faculty of Biotechnology and Food Sciences., 2012) Jamiołkowska, Weronika; Zielińska, Sylwia; Kalemba, Danuta; Matkowski, AdamPozycja Oleożywice z przypraw(Institute of General Food Chemistry. Faculty of Biotechnology and Food Sciences., 2012) Smętek, Anna; Kalemba, DanutaPozycja Nowe, innowacyjne produkty z surowców roślinnych(Institute of General Food Chemistry. Faculty of Biotechnology and Food Sciences., 2012) Prusinowska, Renata; Śmigielski, KrzysztofPozycja Analiza jakościowa i ilościowa olejku eterycznego z chrzanu pospolitego (Armoracia rusticana)(Institute of General Food Chemistry. Faculty of Biotechnology and Food Sciences., 2012) Biskupska, Marta Anna; Śmigielski, Krzysztof; Szczęsna-Antczak, Mirosława