Inne (WBiNoŻ)
Stały URI dla kolekcjihttp://hdl.handle.net/11652/150
Przeglądaj
4 wyniki
collection.search.results.head
Pozycja Transformacje wybranych izolatów roślinnych w związki aktywne biologicznie(Institute of General Food Chemistry. Faculty of Biotechnology and Food Sciences., 2012) Kula, Józef; Bonikowski, Radosław; Quang, Thuat Bui; Sikora, Magdalena; Staniszewska, Marta; Śmigielski, Krzysztof; Ciołak, Kornelia; Jabłońska, Aneta; Krakowiak, ArkadiuszPozycja Analiza jakościowa i ilościowa olejku eterycznego z chrzanu pospolitego (Armoracia rusticana)(Institute of General Food Chemistry. Faculty of Biotechnology and Food Sciences., 2012) Biskupska, Marta Anna; Śmigielski, Krzysztof; Szczęsna-Antczak, MirosławaPozycja Olejek eteryczny z nasion marchwi zwyczajnej (Daucus carota)(Institute of General Food Chemistry. Faculty of Biotechnology and Food Sciences., 2012) Majewska, Małgorzata; Śmigielski, Krzysztof; Szczęsna-Antczak, MirosławaPozycja Nowe, innowacyjne produkty z surowców roślinnych(Institute of General Food Chemistry. Faculty of Biotechnology and Food Sciences., 2012) Prusinowska, Renata; Śmigielski, Krzysztof