Inne (WBiNoŻ)
Stały URI dla kolekcjihttp://hdl.handle.net/11652/150
Przeglądaj
Pozycja Chemoenzymatyczna synteza i analiza właściwości zapachowych eterów oksymów o szkielecie terpenowym(Institute of General Food Chemistry. Faculty of Biotechnology and Food Sciences., 2015) Strub, Daniel; Kula, Józef; Sikora, Magdalena; Gibka, Julia; Lochyński, StanisławPozycja Ekstrakty szałwii lekarskiej – bogate źródło witaminy E(Institute of General Food Chemistry. Faculty of Biotechnology and Food Sciences., 2015) Bonikowski, Radosław; Wajs-Bonikowska, Anna; Maciąg, Agnieszka; Sikora, Magdalena; Stobiecka, Agnieszka; Dobrzyńska-Inger, Agnieszka; Kostrzewa, Dorota; Rój, Edward; Kula, JózefPozycja Lotne pochodne furanu(Institute of General Food Chemistry. Faculty of Biotechnology and Food Sciences., 2007) Balawejder, Maciej; Kula, JózefPozycja Otrzymywanie furanylo- i piranylopochodnych terpenowych(Institute of General Food Chemistry. Faculty of Biotechnology and Food Sciences., 2015) Wojciechowska, Aleksandra; Kula, JózefPozycja Substancje zapachowe i kosmetyczne biogenerowane w skali przemysłowej(Institute of General Food Chemistry. Faculty of Biotechnology and Food Sciences., 2007) Kula, Józef; Sikora, MagdalenaPozycja Synteza i właściwości zapachowe tlenowych pochodnych1,5,5-trimetylocykloheksenu(Institute of General Food Chemistry. Faculty of Biotechnology and Food Sciences., 2007) Wińska, Katarzyna; Gibka, Julia; Sikora, Małgorzata; Kula, Józef; Wawrzeńczyk, CzesławPozycja Transformacje wybranych izolatów roślinnych w związki aktywne biologicznie(Institute of General Food Chemistry. Faculty of Biotechnology and Food Sciences., 2012) Kula, Józef; Bonikowski, Radosław; Quang, Thuat Bui; Sikora, Magdalena; Staniszewska, Marta; Śmigielski, Krzysztof; Ciołak, Kornelia; Jabłońska, Aneta; Krakowiak, Arkadiusz