root.skip-to-content
Zbiory i kolekcje
Wszystko na DSpace
Statystyki
English
Polski
Zaloguj
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła?
Strona główna
Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności / Faculty of Biotechnology and Food Sciences / W5
Inne (WBiNoŻ)
Przeglądaj wg autorów
Inne (WBiNoŻ)
Stały URI dla kolekcji
http://hdl.handle.net/11652/150
Przeglądaj
Szukaj
wg daty wydania
wg autorów
wg tytułu
wg tematu
Szukaj
wg daty wydania
wg autorów
wg tytułu
wg tematu
Zastosuj
Wpisz kilka pierwszych liter i kliknij przycisk przeglądania
Wszystkie wyniki wyszukiwania
Teraz wyświetlane
1 - 1 z 1
Wyników na stronę
1
5
10
20
40
60
80
100
Opcje sortowania
Rosnąco
Malejąco
Pozycja
Ekstrakty szałwii lekarskiej – bogate źródło witaminy E
(
Institute of General Food Chemistry. Faculty of Biotechnology and Food Sciences.
,
2015
)
Bonikowski, Radosław
;
Wajs-Bonikowska, Anna
;
Maciąg, Agnieszka
;
Sikora, Magdalena
;
Stobiecka, Agnieszka
;
Dobrzyńska-Inger, Agnieszka
;
Kostrzewa, Dorota
;
Rój, Edward
;
Kula, Józef
Pokaż więcej