Inne (WBiNoŻ)
Stały URI dla kolekcjihttp://hdl.handle.net/11652/150
Przeglądaj
Pozycja Chemoenzymatyczna synteza i analiza właściwości zapachowych eterów oksymów o szkielecie terpenowym(Institute of General Food Chemistry. Faculty of Biotechnology and Food Sciences., 2015) Strub, Daniel; Kula, Józef; Sikora, Magdalena; Gibka, Julia; Lochyński, StanisławPozycja Synteza i właściwości zapachowe tlenowych pochodnych1,5,5-trimetylocykloheksenu(Institute of General Food Chemistry. Faculty of Biotechnology and Food Sciences., 2007) Wińska, Katarzyna; Gibka, Julia; Sikora, Małgorzata; Kula, Józef; Wawrzeńczyk, CzesławPozycja Synteza nienasyconych alkoholi, potencjalnych związków zapachowych, w reakcji przeniesienia wodoru do α,β-nienasyconych związków karbonylowych(Institute of General Food Chemistry. Faculty of Biotechnology and Food Sciences., 2007) Gliński, Marek; Ulkowska, Urszula; Gibka, Julia