root.skip-to-content
Zbiory i kolekcje
Wszystko na DSpace
Statystyki
English
Polski
Zaloguj
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła?
Strona główna
Wydawnictwa Uczelniane / TUL Press
Biotechnology and Food Science
2018, Vol. 82 No. 1
2018, Vol. 82 No. 1
Stały URI dla kolekcji
http://hdl.handle.net/11652/5426
Przeglądaj
Szukaj
wg daty wydania
wg autorów
wg tytułu
wg tematu
Szukaj
wg daty wydania
wg autorów
wg tytułu
wg tematu
wyniki
Wróć do wyników wyszukiwania
Filtry
Autor
search.filters.author.Leszczyńska, Joanna
1
search.filters.author.Fotopoulos, Vasileios
1
search.filters.author.Georgiadou, Egli C
1
search.filters.author.Goulas, Vlasios
1
search.filters.author.Ioannou, Antigoni
Pokaż więcej
Wyszukaj autora
Zastosuj
Temat
search.filters.subject.antocyjany
1
search.filters.subject.anthocyanins
1
search.filters.subject.antioxidant capacity
1
search.filters.subject.ascorbic acid
1
search.filters.subject.carotenoids
Pokaż więcej
Wyszukaj temat
Zastosuj
Data
Start
Koniec
Zastosuj
2018
1
Ma przypisane pliki
1
Tak
Resetuj filtry
Ustawienia
Sortuj według
Data dostępu malejąco
Najbardziej trafne
Tytułami rosnąco
Data wydania malejąco
Wyników na stronie
1
5
10
20
40
60
80
100
Wyszukaj
Autorsearch.filters.applied.operator.equals: search.filters.author.Leszczyńska, Joanna
×
Tematsearch.filters.applied.operator.equals: search.filters.subject.antocyjany
×
Narzędzia wyszukiwania
collection.search.results.head
Wystąpił błąd podczas tworzenia wyników wyszukiwania