root.skip-to-content
Zbiory i kolekcje
Wszystko na DSpace
Statystyki
English
Polski
Zaloguj
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła?
Strona główna
Wydawnictwa Uczelniane / TUL Press
Biotechnology and Food Science
2018, Vol. 82 No. 1
Przeglądaj wg tematów
2018, Vol. 82 No. 1
Stały URI dla kolekcji
http://hdl.handle.net/11652/5426
Przeglądaj
Szukaj
wg daty wydania
wg autorów
wg tytułu
wg tematu
Szukaj
wg daty wydania
wg autorów
wg tytułu
wg tematu
Zastosuj
Wpisz kilka pierwszych liter i kliknij przycisk przeglądania
Teraz wyświetlane
1 - 20 z 38
Wyników na stronę
1
5
10
20
40
60
80
100
Opcje sortowania
Rosnąco
Malejąco
(3-(Acetamidomethyl)phenyl)boronic acid
1
aktywność biologiczna
1
anthocyanins
1
antioxidant capacity
1
antioxidant.s.
1
antocyjany
1
ascorbic acid
1
biological activity
1
boronic acid derivatives
1
boronic esters with fructose
1
carotenoids
1
czas życia
1
estry boronowe z fruktozą
1
flavanones
1
flavonoids
1
flawanony
1
flawonoidy
1
horticultural products
1
ice creams
1
karotenoidy
1
«
1
(current)
2
»