Inne (WBiNoŻ)
Stały URI dla kolekcji
Przeglądaj
Przeglądaj Inne (WBiNoŻ) wg Data wydania
Teraz wyświetlane 1 - 20 z 30
Wyników na stronę
Opcje sortowania
Pozycja Rozwój gospodarki opartej na wiedzy – źródła finansowania postępu technologicznego i innowacyjnego przedsiębiorstw(Institute of General Food Chemistry. Faculty of Biotechnology and Food Sciences., 2007) Wojtczak, MaciejPozycja Lotne pochodne furanu(Institute of General Food Chemistry. Faculty of Biotechnology and Food Sciences., 2007) Balawejder, Maciej; Kula, JózefPozycja Mikroenkapsulacja olejków eterycznych w warunkach suszenia rozpryskowego(Institute of General Food Chemistry. Faculty of Biotechnology and Food Sciences., 2007) Adamiec, Janusz; Kalemba, DanutaPozycja Synteza nienasyconych alkoholi, potencjalnych związków zapachowych, w reakcji przeniesienia wodoru do α,β-nienasyconych związków karbonylowych(Institute of General Food Chemistry. Faculty of Biotechnology and Food Sciences., 2007) Gliński, Marek; Ulkowska, Urszula; Gibka, JuliaPozycja Substancje zapachowe i kosmetyczne biogenerowane w skali przemysłowej(Institute of General Food Chemistry. Faculty of Biotechnology and Food Sciences., 2007) Kula, Józef; Sikora, MagdalenaPozycja Wpływ metody wydzielania związków lotnych na efektywność ich oznaczania w surowcu roślinnym(Institute of General Food Chemistry. Faculty of Biotechnology and Food Sciences., 2007) Wajs, Anna; Kalemba, DanutaPozycja Analiza chromatograficzna i izolacja składników olejków eterycznych z liści i drewna Calocedrus decurrens (Torr.) Florin(Institute of General Food Chemistry. Faculty of Biotechnology and Food Sciences., 2007) Włodarczyk, Maciej; Kalemba, Danuta; Szumny, Antoni; Cisowski, WojciechPozycja Synteza i właściwości zapachowe tlenowych pochodnych1,5,5-trimetylocykloheksenu(Institute of General Food Chemistry. Faculty of Biotechnology and Food Sciences., 2007) Wińska, Katarzyna; Gibka, Julia; Sikora, Małgorzata; Kula, Józef; Wawrzeńczyk, CzesławPozycja Transformacje wybranych izolatów roślinnych w związki aktywne biologicznie(Institute of General Food Chemistry. Faculty of Biotechnology and Food Sciences., 2012) Kula, Józef; Bonikowski, Radosław; Quang, Thuat Bui; Sikora, Magdalena; Staniszewska, Marta; Śmigielski, Krzysztof; Ciołak, Kornelia; Jabłońska, Aneta; Krakowiak, ArkadiuszPozycja Olejek eteryczny z nasion marchwi zwyczajnej (Daucus carota)(Institute of General Food Chemistry. Faculty of Biotechnology and Food Sciences., 2012) Majewska, Małgorzata; Śmigielski, Krzysztof; Szczęsna-Antczak, MirosławaPozycja Olejki eteryczne w konserwacji żywności(Institute of General Food Chemistry. Faculty of Biotechnology and Food Sciences., 2012) Kunicka-Styczyńska, AlinaPozycja Aktywność wybranych olejków eterycznych wobec mikrobiota skóry(Institute of General Food Chemistry. Faculty of Biotechnology and Food Sciences., 2012) Maroszyńska, Marta; Kunicka-Styczyńska, Alina; Tyfa, AgnieszkaPozycja Oleożywice z przypraw(Institute of General Food Chemistry. Faculty of Biotechnology and Food Sciences., 2012) Smętek, Anna; Kalemba, DanutaPozycja Olejek eteryczny z rumianu rzymskiego (Chamaemelum nobile L.) formy pełnej i pustej(Institute of General Food Chemistry. Faculty of Biotechnology and Food Sciences., 2012) Majecka, Marta; Woźniak, Marta; Kalemba, DanutaPozycja Składniki lotne w wybranych gatunkach z rodzaju Cirsium (ostrożeń)(Institute of General Food Chemistry. Faculty of Biotechnology and Food Sciences., 2012) Nazaruk, Jolanta; Kalemba, DanutaPozycja Ontogenetyczna zmienność składu olejków eterycznych koreańskiej rośliny leczniczej Agastache rugosa(Institute of General Food Chemistry. Faculty of Biotechnology and Food Sciences., 2012) Jamiołkowska, Weronika; Zielińska, Sylwia; Kalemba, Danuta; Matkowski, AdamPozycja Nowe, innowacyjne produkty z surowców roślinnych(Institute of General Food Chemistry. Faculty of Biotechnology and Food Sciences., 2012) Prusinowska, Renata; Śmigielski, KrzysztofPozycja Składniki lotne olejków eterycznych i hydrolatów z wybranych roślin(Institute of General Food Chemistry. Faculty of Biotechnology and Food Sciences., 2012) Maciąg, Agnieszka; Kalemba, DanutaPozycja Analiza jakościowa i ilościowa olejku eterycznego z chrzanu pospolitego (Armoracia rusticana)(Institute of General Food Chemistry. Faculty of Biotechnology and Food Sciences., 2012) Biskupska, Marta Anna; Śmigielski, Krzysztof; Szczęsna-Antczak, MirosławaPozycja Kultury in vitro Agastache rugosa – modelowy układ do badania biosyntezy lotnych metabolitów wtórnych(Institute of General Food Chemistry. Faculty of Biotechnology and Food Sciences., 2012) Zielińska, Sylwia; Jamiołkowska, Weronika; Kalemba, Danuta; Dąbrowska, Mariola; Matkowski, Adam