Logo repozytorium
Zbiory i kolekcje
Wszystko na DSpace
  • English
  • Polski
Zaloguj
Nie pamiętasz hasła?
  1. Strona główna
  2. Przeglądaj wg autorów

Przeglądaj {{ collection }} wg Autor "Majewska, Małgorzata"

Wpisz kilka pierwszych liter i kliknij przycisk przeglądania
Teraz wyświetlane 1 - 2 z 2
  • Wyników na stronę
  • Opcje sortowania
  • Pozycja
    Olejek eteryczny z nasion marchwi zwyczajnej (Daucus carota)
    (Institute of General Food Chemistry. Faculty of Biotechnology and Food Sciences., 2012) Majewska, Małgorzata; Śmigielski, Krzysztof; Szczęsna-Antczak, Mirosława
  • Pozycja
    Solid phase extraction in food analysis
    (Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej, 2008) Majewska, Małgorzata; Krosowiak, Krzysztof; Raj, Anna; Śmigielski, Krzysztof
    In this study, a Solid Phase Extraction (SPE) as a method of sample preparation has been described. A typical procedure, the mechanisms involved in SPE and factors which affect effectivity have also been discussed. Possible uses of SPE in fragrance and food chemistry have been presented.

oprogramowanie DSpace copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Polityka prywatności
  • Umowa użytkownika
  • Prześlij uwagi
Logo repozytorium COAR Notify