root.skip-to-content
English
Polski
Zaloguj
Adres e-mail
Hasło
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła?
Zbiory i kolekcje
Wszystko na DSpace
English
Polski
Zaloguj
Adres e-mail
Hasło
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła?
Strona główna
Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności / Faculty of Biotechnology and Food Sciences / W5
Inne (WBiNoŻ)
Przeglądaj wg autorów
Inne (WBiNoŻ)
Stały URI dla kolekcji
http://hdl.handle.net/11652/150
Przeglądaj
Ostatnie zgłoszenia
wg daty wydania
wg autorów
wg tytułu
wg tematu
Wg słów kluczowych
Ostatnie zgłoszenia
wg daty wydania
wg autorów
wg tytułu
wg tematu
Wg słów kluczowych
Przeglądaj Inne (WBiNoŻ) wg Autor "Dąbrowska, Mariola"
Zastosuj
Wszystkie wyniki wyszukiwania
Teraz wyświetlane
1 - 1 z 1
Wyników na stronę
1
5
10
20
40
60
80
100
Opcje sortowania
Rosnąco
Malejąco
Pozycja
Kultury in vitro Agastache rugosa – modelowy układ do badania biosyntezy lotnych metabolitów wtórnych
(
Institute of General Food Chemistry. Faculty of Biotechnology and Food Sciences.
,
2012
)
Zielińska, Sylwia
;
Jamiołkowska, Weronika
;
Kalemba, Danuta
;
Dąbrowska, Mariola
;
Matkowski, Adam
Pokaż więcej