Show simple item record

dc.contributor.authorGliński, Marek
dc.contributor.authorUlkowska, Urszula
dc.contributor.authorGibka, Julia
dc.date.accessioned2015-06-18T10:36:50Z
dc.date.available2015-06-18T10:36:50Z
dc.date.issued2007
dc.identifier.citationIV Krajowe Sympozjum "Naturalne i Syntetyczne Produkty Zapachowe i Kosmetyczne". Streszczenia referatów., Łódź 2007, s. 11
dc.identifier.isbn978-83-924145-0-6
dc.identifier.other0000017072
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11652/634
dc.formatapplication/pdf
dc.language.isoplpl_PL
dc.publisherInstitute of General Food Chemistry. Faculty of Biotechnology and Food Sciences.en_EN
dc.publisherLodz University of Technologyen_EN
dc.publisherInstytut Podstaw Chemii Żywności. Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności Politechniki Łódzkiej.pl_PL
dc.titleSynteza nienasyconych alkoholi, potencjalnych związków zapachowych, w reakcji przeniesienia wodoru do α,β-nienasyconych związków karbonylowychpl_PL
dc.typeOtheren_EN
dc.typeInnepl_PL


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record