Logo repozytorium
Zbiory i kolekcje
Wszystko na DSpace
  • English
  • Polski
Zaloguj
Nie pamiętasz hasła?
  1. Strona główna
  2. Przeglądaj wg autorów

Przeglądaj {{ collection }} wg Autor "Piątka, Dorota"

Wpisz kilka pierwszych liter i kliknij przycisk przeglądania
Teraz wyświetlane 1 - 1 z 1
  • Wyników na stronę
  • Opcje sortowania
  • Pozycja
    Enzymatic liquefaction of apple pomace
    (Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej, 2010) Piątka, Dorota; Wilkowska, Agnieszka; Pogorzelski, Eugeniusz
    Clarity is one of the most important quality criteria required in apple juices and wines. Haze formation during apple processing can be caused by homogalacturonan, rhamnogalacturonan, arabinogalactan, arabinan or xylogalacturonan. Manufacturers are looking for new technologies that guarantee high quality, decrease production costs and solve most technological problems. Nowadays production of apple juices is strongly connected with enzymes technology. Using pomace liquefaction with different pectinases and celluloses improves the yield of the apple juice, but on the other hand results in an increase in turbidity. Hence, inappropriate usage of enzymes can lead to filtration problems. Apple pomace liquefaction process need to be optimized. In this review, different methods of haze reduction was discussed.

oprogramowanie DSpace copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Polityka prywatności
  • Umowa użytkownika
  • Prześlij uwagi
Logo repozytorium COAR Notify