Logo repozytorium
Zbiory i kolekcje
Wszystko na DSpace
  • English
  • Polski
Zaloguj
Nie pamiętasz hasła?
  1. Strona główna
  2. Przeglądaj wg autorów

Przeglądaj {{ collection }} wg Autor "Czajlowska-Mysłek, Anna"

Wpisz kilka pierwszych liter i kliknij przycisk przeglądania
Teraz wyświetlane 1 - 1 z 1
  • Wyników na stronę
  • Opcje sortowania
  • Pozycja
    Application of HPLC-APCI-MS for sensitive determination of bioactive amines in fish-based food products intended for infants and young children
    (Lodz University of Technology Press, 2015) Czajlowska-Mysłek, Anna; Leszczyńska, Joanna
    The presence of bioactive amines (BA) such as putrescine (PUT), cadaverine (CAD), histamine (HIS), tyramine (TYR), spermidine (SPD) and spermine (SPM) in food products intended for infants and young children should be analysed and controlled in respect to their direct (HIS, TYR) or potential toxicity properties (SPD, SPM). The aim of this work was to evaluate the selected bioactive amines content in fish-based food products intended for infants and young children using optimized HPLC-APCI-MS method.

oprogramowanie DSpace copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Polityka prywatności
  • Umowa użytkownika
  • Prześlij uwagi
Logo repozytorium COAR Notify