Logo repozytorium
Zbiory i kolekcje
Wszystko na DSpace
  • English
  • Polski
Zaloguj
Nie pamiętasz hasła?
  1. Strona główna
  2. Przeglądaj wg autorów

Przeglądaj {{ collection }} wg Autor "Żaworonek, Marcin"

Wpisz kilka pierwszych liter i kliknij przycisk przeglądania
Teraz wyświetlane 1 - 1 z 1
  • Wyników na stronę
  • Opcje sortowania
  • Pozycja
    Ciders as a source of bioactive compounds
    (Lodz University of Technology Press, 2015) Czyżowska, Agata; Nowak, Agnieszka; Żaworonek, Marcin
    Poland is one of the main producers of apples in Europe. The major part is consumed fresh, while a smaller is processed into juices, concentrates, purees or wines. Recently also the production of cider started in Poland. This fermented drink is produced in countries with a long tradition of drinking cider from the so-called cider varieties of apples. In our country, these varieties are rare. Therefore, the aim of this work is to check the suitability of selected domestic varieties of apples for cider production and evaluate the content of polyphenol compounds.

oprogramowanie DSpace copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Polityka prywatności
  • Umowa użytkownika
  • Prześlij uwagi
Logo repozytorium COAR Notify