root.skip-to-content
English
Polski
Zaloguj
Adres e-mail
Hasło
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła?
Zbiory i kolekcje
Wszystko na DSpace
English
Polski
Zaloguj
Adres e-mail
Hasło
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła?
Strona główna
Wydawnictwa Uczelniane / TUL Press
Biotechnology and Food Science
2019, Tom 83 Nr 1
Przeglądaj wg tematów
2019, Tom 83 Nr 1
Stały URI dla kolekcji
http://hdl.handle.net/11652/3942
Przeglądaj
Ostatnie zgłoszenia
wg daty wydania
wg autorów
wg tytułu
wg tematu
Wg słów kluczowych
Ostatnie zgłoszenia
wg daty wydania
wg autorów
wg tytułu
wg tematu
Wg słów kluczowych
Przeglądaj 2019, Tom 83 Nr 1 wg Temat
Zastosuj
Teraz wyświetlane
1 - 20 z 71
Wyników na stronę
1
5
10
20
40
60
80
100
Opcje sortowania
Rosnąco
Malejąco
aktywność antyoksydacyjna
1
antioxidant activity
1
antioxidant capacity
1
bark
1
Bet v I
1
Bet v II
1
białko całkowicie ekstrahowalne
1
biodegradacja
1
biodegradation
1
bioremediacja
1
bioremediation
1
biotransformacja
1
biotransformation
1
Bradford method
1
części rośliny
1
deep frying
1
Elisa tests
1
FA
1
ferulic acid (FA)
1
flowers
1
«
1
(current)
2
3
4
»