Show simple item record

dc.contributor.authorWajs, Anna
dc.contributor.authorKalemba, Danuta
dc.date.accessioned2015-06-18T11:11:52Z
dc.date.available2015-06-18T11:11:52Z
dc.date.issued2007
dc.identifier.citationIV Krajowe Sympozjum "Naturalne i Syntetyczne Produkty Zapachowe i Kosmetyczne". Streszczenia referatów. , Łódź 2007, s. 26
dc.identifier.isbn978-83-924145-0-6
dc.identifier.other0000017075
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11652/638
dc.formatapplication/pdf
dc.language.isoplpl_PL
dc.publisherInstitute of General Food Chemistry. Faculty of Biotechnology and Food Sciences.en_EN
dc.publisherLodz University of Technologyen_EN
dc.publisherInstytut Podstaw Chemii Żywności. Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności Politechniki Łódzkiej.pl_PL
dc.titleWpływ metody wydzielania związków lotnych na efektywność ich oznaczania w surowcu roślinnympl_PL
dc.typeOtheren_EN
dc.typeInnepl_PL


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record