Show simple item record

dc.contributor.authorMajecka, Marta
dc.contributor.authorWoźniak, Marta
dc.contributor.authorKalemba, Danuta
dc.date.accessioned2015-06-18T10:05:59Z
dc.date.available2015-06-18T10:05:59Z
dc.date.issued2012
dc.identifier.citationV Krajowe Sympozjum "Naturalne i Syntetyczne Produkty Zapachowe i Kosmetyczne". Streszczenia referatów., Łódź 2012, s. 21
dc.identifier.isbn978-83-924145-5-1
dc.identifier.other0000037193
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11652/621
dc.formatapplication/pdf
dc.language.isoplpl_PL
dc.publisherInstitute of General Food Chemistry. Faculty of Biotechnology and Food Sciences.en_EN
dc.publisherLodz University of Technologyen_EN
dc.publisherInstytut Podstaw Chemii Żywności. Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności Politechniki Łódzkiej.pl_PL
dc.titleOlejek eteryczny z rumianu rzymskiego (Chamaemelum nobile L.) formy pełnej i pustejpl_PL
dc.typeOtheren_EN
dc.typeInnepl_PL


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record