Show simple item record

dc.contributor.authorStrub, Daniel
dc.contributor.authorKula, Józef
dc.contributor.authorSikora, Magdalena
dc.contributor.authorGibka, Julia
dc.contributor.authorLochyński, Stanisław
dc.date.accessioned2015-06-18T09:43:56Z
dc.date.available2015-06-18T09:43:56Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.citationVI Krajowe Sympozjum "Naturalne i Syntetyczne Produkty Zapachowe i Kosmetyczne". Streszczenia referatów., Łódź 2015, s. 17
dc.identifier.isbn978-83-924145-7-5
dc.identifier.otherBrak expID
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11652/618
dc.formatapplication/pdf
dc.language.isoplpl_PL
dc.publisherInstitute of General Food Chemistry. Faculty of Biotechnology and Food Sciences.en_EN
dc.publisherLodz University of Technologyen_EN
dc.publisherInstytut Podstaw Chemii Żywności. Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności Politechniki Łódzkiej.pl_PL
dc.titleChemoenzymatyczna synteza i analiza właściwości zapachowych eterów oksymów o szkielecie terpenowympl_PL
dc.typeOtheren_EN
dc.typeInnepl_PL


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record