Show simple item record

dc.contributor.authorBonikowski, Radosław
dc.contributor.authorKałużna-Czaplińska, Joanna
dc.contributor.authorSzymczak, Kamil
dc.date.accessioned2015-06-18T09:11:14Z
dc.date.available2015-06-18T09:11:14Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.citationVI Krajowe Sympozjum "Naturalne i Syntetyczne Produkty Zapachowe i Kosmetyczne". Streszczenia referatów., Łódź 2015, s. 34
dc.identifier.isbn978-83-924145-7-5
dc.identifier.otherBrak expID
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11652/612
dc.formatapplication/pdf
dc.language.isoplpl_PL
dc.publisherInstitute of General Food Chemistry. Faculty of Biotechnology and Food Sciences.en_EN
dc.publisherLodz University of Technologyen_EN
dc.publisherInstytut Podstaw Chemii Żywności. Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności Politechniki Łódzkiej.pl_PL
dc.titlePomidor zwyczajny – tajemnica smakupl_PL
dc.typeOtheren_EN
dc.typeInnepl_PL


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record