• polski
    • English
Repozytorium Politechniki Łódzkiej
Repozytorium PŁ
  • polski 
    • polski
    • English
  • Zaloguj
Zobacz pozycję 
  •   Strona główna
  • Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności / Faculty of Biotechnology and Food Sciences / W5
  • Artykuły (WBiNoŻ)
  • Zobacz pozycję
  •   Strona główna
  • Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności / Faculty of Biotechnology and Food Sciences / W5
  • Artykuły (WBiNoŻ)
  • Zobacz pozycję
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Presence of Some Panallergens in Tomatoes from Organic and Classic Cultivations

Thumbnail
Oglądaj/Otwórz
Presence_Some_Panallergens_Tomatoes_Organic_Slowianek_Skorupa_Hallmann_Leszczynska_2015.pdf (210.3KB)
Data wydania
2015
Autor
Słownianek, Marta
Skorupa, Marta
Leszczyńska, Joanna
Metadane
Pokaż pełny rekord
Abstrakt
Tomato (Lycopersicon esculentum Mill.) is probably the most commonly consumed vegetable worldwide. Although it contains a wide array of beneficial health nutrients and antioxidants, it may also cause adverse allergic reactions in sensitized people. Tomato allergy affects from 1.5% to 16% of the population with food allergy and is often accompanied by allergy to pollen and latex [1]. The aim of the study was to investigate the relation between method of tomato cultivation and allergens’ content in different tomato varieties.
URI
http://bacif.p.lodz.pl/
Zbiory
  • Artykuły (WBiNoŻ) [144]

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Kontakt z nami | Wyślij uwagi
Theme by 
Atmire NV
 

 

Przeglądaj

Całe repozytoriumZbiory i kolekcje Daty wydaniaAutorzyTytułySłowa kluczoweTa kolekcjaDaty wydaniaAutorzyTytułySłowa kluczowe

Moje konto

Zaloguj

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Kontakt z nami | Wyślij uwagi
Theme by 
Atmire NV