• polski
    • English
Repozytorium Politechniki Łódzkiej
Repozytorium PŁ
  • polski 
    • polski
    • English
  • Zaloguj
Zobacz pozycję 
  •   Strona główna
  • Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności / Faculty of Biotechnology and Food Sciences / W5
  • Artykuły (WBiNoŻ)
  • Zobacz pozycję
  •   Strona główna
  • Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności / Faculty of Biotechnology and Food Sciences / W5
  • Artykuły (WBiNoŻ)
  • Zobacz pozycję
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

The impact of ozone treatment in dynamic bed parameters on changes in biologically active substances of juniper berries

Thumbnail
Oglądaj/Otwórz
Impact_ozone_treatment_dynamic_bed_Brodowska_Smigielski_Nowak_Czyzowska_2015.pdf (220.9KB)
Data wydania
2015
Autor
Brodowska, Agnieszka J.
Metadane
Pokaż pełny rekord
Abstrakt
Nowadays, the present health-conscious generation attaches great importance towards the intake of healthy and safe food [1]. Because of the numerous pharmacological properties of extracts and essential oils of juniper berries a proper decontamination method should be chosen, taking into account the biologically active compounds remaining after ozone treatment [2]. In view of the above, we designed the study to evaluate the effectiveness of ozone treatment in a dynamic bed of juniper berries
URI
http://bacif.p.lodz.pl/
Zbiory
  • Artykuły (WBiNoŻ) [144]

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Kontakt z nami | Wyślij uwagi
Theme by 
Atmire NV
 

 

Przeglądaj

Całe repozytoriumZbiory i kolekcje Daty wydaniaAutorzyTytułySłowa kluczoweTa kolekcjaDaty wydaniaAutorzyTytułySłowa kluczowe

Moje konto

Zaloguj

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Kontakt z nami | Wyślij uwagi
Theme by 
Atmire NV