• polski
    • English
Repozytorium Politechniki Łódzkiej
Repozytorium PŁ
  • polski 
    • polski
    • English
  • Zaloguj
Zobacz pozycję 
  •   Strona główna
  • Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności / Faculty of Biotechnology and Food Sciences / W5
  • Artykuły (WBiNoŻ)
  • Zobacz pozycję
  •   Strona główna
  • Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności / Faculty of Biotechnology and Food Sciences / W5
  • Artykuły (WBiNoŻ)
  • Zobacz pozycję
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Application of HPLC-APCI-MS for sensitive determination of bioactive amines in fish-based food products intended for infants and young children

Thumbnail
Oglądaj/Otwórz
Application_HPLC_APCI_MS_sensitive_determination_Czajkowska-Myslek_Leszczynska_2015.pdf (163.5KB)
Data wydania
2015
Autor
Czajlowska-Mysłek, Anna
Leszczyńska, Joanna
Metadane
Pokaż pełny rekord
Abstrakt
The presence of bioactive amines (BA) such as putrescine (PUT), cadaverine (CAD), histamine (HIS), tyramine (TYR), spermidine (SPD) and spermine (SPM) in food products intended for infants and young children should be analysed and controlled in respect to their direct (HIS, TYR) or potential toxicity properties (SPD, SPM). The aim of this work was to evaluate the selected bioactive amines content in fish-based food products intended for infants and young children using optimized HPLC-APCI-MS method.
URI
http://bacif.p.lodz.pl/
Zbiory
  • Artykuły (WBiNoŻ) [144]

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Kontakt z nami | Wyślij uwagi
Theme by 
Atmire NV
 

 

Przeglądaj

Całe repozytoriumZbiory i kolekcje Daty wydaniaAutorzyTytułySłowa kluczoweTa kolekcjaDaty wydaniaAutorzyTytułySłowa kluczowe

Moje konto

Zaloguj

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Kontakt z nami | Wyślij uwagi
Theme by 
Atmire NV