• polski
    • English
CYRENA Repozytorium Politechniki Łódzkiej
CYRENA
  • polski 
    • polski
    • English
  • Zaloguj
Zobacz pozycję 
  •   Strona główna
  • Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności (W5) / Faculty of Biotechnology and Food Sciences
  • Artykuły (WBiNoŻ)
  • Zobacz pozycję
  •   Strona główna
  • Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności (W5) / Faculty of Biotechnology and Food Sciences
  • Artykuły (WBiNoŻ)
  • Zobacz pozycję
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Activity of compounds of natural origin against Alicyclobacillus acidoterrestris, a common fruit juices contaminant

Thumbnail
Oglądaj/Otwórz
Activity_compounds_natural_origin_against_Tyfa_Kunicka_Dabrowska_2015.pdf (155.5KB)
Data wydania
2015
Autor
Tyfa, Agnieszka
Kunicka-Styczyńska, Alina
Dąbrowska, Justyna
Metadata
Pokaż pełny rekord
Abstrakt
Fruit product industry struggles with emerging problem of microbial contamination with Alicyclobacillus acidoterrestris. This acidothermophilic, soil-borne and sporeforming bacterium posses ability to survive commercial pasteurization and thus may cause fruit juices spoilage. Even modern technologies are not effective enough to eliminate A. acidoterrestris from the industrial environments. The green consumer attitude and safety standards suggest adaptation of natural and safe solutions. This paper summarizes the bioactivity of compounds of natural origin which could serve as anti-alicyclobacilli preservation agents maintaining stability of fruit juices.
URI
http://bacif.p.lodz.pl/
Collections
  • Artykuły (WBiNoŻ) [142]

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Kontakt z nami | Wyślij uwagi
Theme by 
Atmire NV
 

 

Przeglądaj

Całe repozytoriumZbiory i kolekcje Daty wydaniaAutorzyTytułySłowa kluczoweTa kolekcjaDaty wydaniaAutorzyTytułySłowa kluczowe

Moje konto

Zaloguj

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Kontakt z nami | Wyślij uwagi
Theme by 
Atmire NV