Inne (WBiNoŻ)
Stały URI dla kolekcji
Przeglądaj
Przeglądaj Inne (WBiNoŻ) wg Autor "Bonikowski, Radosław"
Teraz wyświetlane 1 - 3 z 3
Wyników na stronę
Opcje sortowania
Pozycja Ekstrakty szałwii lekarskiej – bogate źródło witaminy E(Institute of General Food Chemistry. Faculty of Biotechnology and Food Sciences., 2015) Bonikowski, Radosław; Wajs-Bonikowska, Anna; Maciąg, Agnieszka; Sikora, Magdalena; Stobiecka, Agnieszka; Dobrzyńska-Inger, Agnieszka; Kostrzewa, Dorota; Rój, Edward; Kula, JózefPozycja Pomidor zwyczajny – tajemnica smaku(Institute of General Food Chemistry. Faculty of Biotechnology and Food Sciences., 2015) Bonikowski, Radosław; Kałużna-Czaplińska, Joanna; Szymczak, KamilPozycja Transformacje wybranych izolatów roślinnych w związki aktywne biologicznie(Institute of General Food Chemistry. Faculty of Biotechnology and Food Sciences., 2012) Kula, Józef; Bonikowski, Radosław; Quang, Thuat Bui; Sikora, Magdalena; Staniszewska, Marta; Śmigielski, Krzysztof; Ciołak, Kornelia; Jabłońska, Aneta; Krakowiak, Arkadiusz