Tutoring akademicki w PŁ - Wujcik, Alina (Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej, 2021)
Centrum Współpracy Międzynarodowej zaprasza studentów do udziału w kształceniu spersonalizowanym z wykorzystaniem metody tutoringu.
Artykuł zamieszczony jest w : Życie Uczelni : biuletyn informacyjny Politechniki Łódzkiej, nr 158, Grudzień 2021
Autorka artykułu jest pracownikiem Centrum Współpracy Międzynarodowej.