Młodzi mikrobiolodzy - Kręgiel, Dorota (Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej, 2021)
Na Wydziale Biotechnologii i Nauk o Żywności PŁ odbyła się IV Sesja Młodych Mikrobiologów Środowiska Łódzkiego. Wydarzenie zostało objęte patronatem honorowym przez Rektorów Politechniki Łódzkiej, Uniwersytetu Łódzkiego oraz Uniwersytetu Medycznego w Łodzi oraz Polskie Towarzystwo Mikrobiologów.
Artykuł zamieszczony jest w : Życie Uczelni : biuletyn informacyjny Politechniki Łódzkiej, nr 157, Październik 2021
Keywords: Sesja Młodych Mikrobiologów - Politechnika Łódzka; mikrobiolodzy - Politechnika Łódzka