W pierwszej setce rankingu - Kopańska, Justyna (Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej, 2021)
Politechnika Łódzka po raz kolejny znalazła się w rankingu QS Emerging Europe&Central Asia University Rankings. W tym roku awansowała o 10 miejsc, zajmując 91. pozycję na liście 400 uczelni.
Artykuł zamieszczony jest w : Życie Uczelni : biuletyn informacyjny Politechniki Łódzkiej, nr 155, Luty 2021
Autorka artykułu jest pracownikiem Centrum Współpracy Międzynarodowej.
Keywords: Politechnika Łódzka - ranking