Nagroda dla architektów z PŁ - Tomczak, Aneta (Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej, 2020)
Pracownicy Instytutu Architektury i Urbanistyki – dr inż. arch. Aneta Tomczak, dr inż. arch. Robert Warsza oraz doktorant mgr inż. arch. Andrzej Makowski wspólnie z zespołem Miejskiej Pracowni Urbanistycznej w Łodzi otrzymali Nagrodę Ministra Rozwoju za wybitne osiągnięcia twórcze w dziedzinie planowania i zagospodarowania przestrzennego.
Tomczak, Aneta : Instytut Architektury i Urbanistyki - Wydział Budownictwa, Architektury i Inżynierii Środowiska - Politechnika Łódzka
Artykuł zamieszczony jest w : Życie Uczelni : biuletyn informacyjny Politechniki Łódzkiej nr 151, marzec 2020
Keywords: Politechnika Łódzka; Instytut Architektury i Urbanistyki; Miejska Pracownia Urbanistyczna w Łodzi; Lodz University of Technology; Institute of Architecture and Urban Planning