XIII Sesja Magistrantów i Doktorantów Łódzkiego Środowiska Chemicznego - praca zbiorowa (Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej, 2022)
Sesja Magistrantów i Doktorantów Łódzkiego Środowiska Chemików jest przeglądem osiągnięć naukowych oraz forum wymiany doświadczeń przedstawicieli szkół wyższych i jednostek naukowych zajmujących się problematyką chemiczną na terenie Łodzi. Spotkania te corocznie gromadzą wielu studentów i doktorantów oraz ich promotorów. Najlepsze komunikaty i postery są nagradzane.
Pod patronatem JM Rektora Politechniki Łódzkiej prof. dra hab. inż. Krzysztofa Jóźwika
Niniejsze materiały konferencyjne zostały przygotowane na podstawie materiałów nadesłanych przez uczestników XIII Sesji Magistrantów i Doktorantów Łódzkiego Środowiska Chemików
Redakcja nie ponosi odpowiedzialności za treść publikowanych streszczeń
Projekt okładki : dr hab. inż. Elżbieta Kuśmierek
Keywords: chemia analityczna; chemia polimerów; biochemia; krystalografia; analytical chemistry; polymer chemistry; biochemistry; crystallography