Informacja patentowa dla wszystkich. - Sendecka, Justyna; Rutkowska, Anna (Politechnika Łódzka, 2015)
W nowym roku akademickim Ośrodek Informacji Patentowej Biblioteki Politechniki Łódzkiej (OIPBPŁ) powraca do organizacji spotkań o charakterze szkoleniowym mających na celu przybliżenie słuchaczom wiedzy z zakresu ochrony własności intelektualnej.
Keywords: Ośrodek Informacji Patentowej Biblioteki Politechniki Łódzkiej; ochrona własności intelektualnej; Library of the Lodz University of Technology