Dni Campus France - Spodenkiewicz, Małgorzata (Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej, 2020)
Już po raz ósmy Centrum Kształcenia Międzynarodowego odwiedzili uczniowie szkół średnich i studenci uczący się języka francuskiego i wiążący swoją przyszłość z Francją.
Artykuł zamieszczony jest w : Życie Uczelni : biuletyn informacyjny Politechniki Łódzkiej nr 151, marzec 2020
Spodenkiewicz, Małgorzata : Centrum Współpracy Międzynarodowej
Keywords: Politechnika Łódzka; Campus France