Informacja patentowa w Bibliotece - Rutkowska, Anna; Sendecka, Justyna (Politechnika Łódzka, 2015)
Relacja ze spotkania grupy PolBit zorganizowanego przez Bibliotekę Politechniki Łódzkiej i Ośrodek Informacji Patentowej przy współudziale Urzędu Patentowego RP i Europejskiego Urzędu Patentowego w dniach 24-25 marca 2015r. Spotkanie odbyło się pod hasłem "Ochrona własności intelektualnej -informacja patentowa. Usługi oferowane przez centra PATLIB".