Najlepsze osiągi turbiny GUST - Chojnacka, Ewa (Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej, 2021)
Projekt GUST z Politechniki Łódzkiej realizowany przez Studenckie Koło Naukowe Energetyków od wielu lat działające przy Instytucie Maszyn Przepływowych zajął drugie miejsce w Międzynarodowym Konkursie Małych Turbin Wiatrowych (ISWTC 2021) organizowanym w Holandii.
Artykuł zamieszczony jest w : Życie Uczelni : biuletyn informacyjny Politechniki Łódzkiej, nr 157, Październik 2021
Keywords: GUST projekt; projekt - Politechnika Łódzka