Minister nauki w PŁ - Chojnacka, Ewa (Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej, 2020)
Na początku 2020 roku wizytę w Politechnice Łódzkiej złożył Jarosław Gowin – wicepremier, minister nauki i szkolnictwa wyższego.
Artykuł zamieszczony jest w : Życie Uczelni : biuletyn informacyjny Politechniki Łódzkiej nr 151, marzec 2020
Keywords: Politechnika Łódzka; Lodz University of Technology