Cenne rady specjalistów - Jakubowicz, Małgorzata (Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej, 2021)
Studenci kierunku Gestion et Technologie (IFE) wzięli udział w ciekawych zajęciach dotyczących ich przyszłego życia zawodowego. Warsztaty „Zatrudnialność i orientacja zawodowa” zaoferowane przez francuską firmę doradczą Kresko Solution wpisały się idealnie w temat dotyczący potrzeb obecnego rynku pracy.
Artykuł zamieszczony jest w : Życie Uczelni : biuletyn informacyjny Politechniki Łódzkiej, nr 156, Czerwiec 2021
Autorka artykułu jest pracownikiem Centrum Współpracy Międzynarodowej.