Kultura studencka w Chatce Żaka - Góra, Monika (Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej, 2021)
Ogólnopolskie Forum Kultury Studenckiej to projekt, którego celem jest rozwój kultury studenckiej w Polsce i budowanie sprzyjających jej rozwiązań. Jego zwieńczeniem było trzydniowe spotkanie zorganizowane w Akademickim Centrum Kultury i Mediów Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej Chatka Żaka w Lublinie. Żakowcy z Politechniki Łódzkiej mieli przyjemność wziąć w nim udział.
Artykuł zamieszczony jest w : Życie Uczelni : biuletyn informacyjny Politechniki Łódzkiej, nr 158, Grudzień 2021