Ekologiczna IDEA BOX - Chojnacka, Ewa (Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej, 2021)
Wybrano najlepsze pomysły zgłoszone przez pracowników uczelni do projektu IDEA BOX. To dzięki nim na kampusie będą kwietne łąki, jeże zamieszkają w bezpiecznych domkach, pojawią się mini pasieki, a także będzie więcej stojaków na rowery.
Artykuł zamieszczony jest w : Życie Uczelni : biuletyn informacyjny Politechniki Łódzkiej, nr 157, Październik 2021
Keywords: Idea Box - projekt; kampus - Politechnika Łódzka