Najlepsze w regionie - Chojnacka, Ewa (Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej, 2021)
Fundacja Edukacyjna Perspektywy po raz 23. opublikowała ranking liceów i techników. Najlepsze szkoły z naszego regionu przedstawiono na gali zorganizowanej przez Politechnikę Łódzką, partnera rankingu.
Artykuł zamieszczony jest w : Życie Uczelni : biuletyn informacyjny Politechniki Łódzkiej, nr 155, Luty 2021
Keywords: Politechnika Łódzka - ranking; Politechnika Łódzka - liceum