Projekt BIMaHEAD - Chojnacka, Ewa (Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej, 2021)
Politechnika Łódzka rozpoczyna współpracę z partnerami z Francji, Niemiec, Szwecji i Macedonii Północnej w celu realizacji projektu Building dIgital coMpetencies of students and teacHers in construction related degrees & incrEasing digitAl reaDiness of EU universities, na który Komisja Europejska przyznała grant w wysokości niemal 250 tysięcy euro.
Artykuł zamieszczony jest w : Życie Uczelni : biuletyn informacyjny Politechniki Łódzkiej, nr 156, Czerwiec 2021
Keywords: Politechnika Łódzka - projekt BIMaHEAD; budowa kompetencji cyfrowych; Lodz University of Technology - project BIMaHEAD; building digital competences