Informatyka wyróżniona - Chojnacka, Ewa (Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej, 2021)
Polska Komisja Akredytacyjna pozytywnie oceniła kierunek informatyka prowadzony na studiach pierwszego i drugiego stopnia w Politechnice Łódzkiej oraz przyznała prestiżowy Certyfikat Doskonałości Kształcenia.
Artykuł zamieszczony jest w : Życie Uczelni : biuletyn informacyjny Politechniki Łódzkiej, nr 155, Luty 2021
Keywords: Informatyka - Politechnika Łódzka; informatyka - kierunek studiów