Międzynarodowy hackaton - Żykwińska-Rouba, Katarzyna (Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej, 2021)
W ramach projektu VTech, w którym uczestniczy 11 uczelni, w tym Politechnika Łódzka, odbył się Hackathon VR/AR w tworzeniu wirtualnych programów 3D wykorzystywanych w edukacji. Organizatorem był Mother Teresa University ze Skopje w Północnej Macedonii.
Artykuł zamieszczony jest w : Życie Uczelni : biuletyn informacyjny Politechniki Łódzkiej, nr 158, Grudzień 2021