Wydawnictwa Uczelniane w nowej odsłonie. - Krakowiak, Tomasz (Politechnika Łódzka, 2016)
W czasie wakacji odbył się remont siedziby Wydawnictw Uczelnianych Politechniki Łódzkiej połączony z remontem Czytelni Czasopism. Od nowego roku akademickiego wszyscy zainteresowani mogą korzystać z wnętrz parteru Biblioteki Głównej w nowej aranżacji.
Keywords: Biblioteka Politechniki Łódzkiej; Library of Lodz University of Technology; wydawnictwo Politechniki Łódzkiej; wydawnictwa uczelniane