W Galerii Jutro - Chojnacka, Ewa (Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej, 2022)
Uczelnia techniczna nie powinna kojarzyć się wyłącznie z technologiami, przemysłem i zastosowaniami inżynierii. Nic więc dziwnego, że Politechnika Łódzka jest animatorem wielu różnych wydarzeń kulturalnych. „Życie Uczelni” jest patronem medialnym Galerii Jutro działającej na Wydziale Technologii Materiałowych i Wzornictwa Tekstyliów.
Artykuł zamieszczony jest w : Życie Uczelni : biuletyn informacyjny Politechniki Łódzkiej, nr 159, Luty 2022