Doktorat honoris causa dla prof. Klausa Müllena - Chojnacka, Ewa (Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej, 2021)
Pierwszą uroczystością w reprezentacyjnym audytorium im. Prof. Tadeusza Paryjczaka, która odbyła się zaraz po jego uroczystym otwarciu, było nadanie tytułu doktora honoris causa Politechniki Łódzkiej.
Artykuł zamieszczony jest w : Życie Uczelni : biuletyn informacyjny Politechniki Łódzkiej, nr 157, Październik 2021
Keywords: Müllen Klaus - odznaczenie